Dance like nobody's watching, love like you've never been hurt. Sing like nobody's listening, live like it's heaven on earth. -Mark Twain-




keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Oodi Gwenille




Ihana Gwen, Kaunis Gwen, Samanikäinen kuin minä Gwen :0)
Mitä Gwen tekee, tekee hän tyylillä... esiintyy, suunnittelee LAMB mallistoaan, leikkii puistossa, on raskaana, on miehensä kanssa Oscar-juhlissa...





14. syyskuuta 2002 Stefani avioitui laulaja Gavin Rossdalen (Bush) kanssa. Heillä on kaksi lasta, pojat Kingston James McGregor Rossdale (s.26. toukokuuta 2006 Los Angelesissa) ja Zuma Nesta Rock Rossdale (s. 21. elokuuta 2008).



























Gwen Renee Stefani (s. 3. lokakuuta 1969 Fullerton, Kalifornia, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen poplaulaja, lauluntekijä ja muotisuunnittelija. Alunperin Gwen Stefani tuli tunnetuksi 1990 luvulla rock-yhtyeen No Doubtin laulajana.







Kun vuonna 1987 Gwenin veli Eric pyysi häntä liittymään yhtyeeseen nimeltä No Doubt, Gwen oli paljon enemmän kuin valmis, joten Stefani liittyi yhtyeeseen. Bändin toisena laulajana toimi John Spence, ja toisena Gwen. Kuitenkin vuonna 1987 Spence teki itsemurhan, ja Gwenistä tuli No Doubtin ainut laulaja. Stefani piti No Doubtin kasassa, kun hän rohkaisi heitä jatkamaan läpi vaikeiden aikojen. Viimeinkin, vuonna 1991, bändi solmi levytyssopimuksen Interscope Recordsin kanssa. Gwen oli myös taustalaulajana Sublimen kappaleella "Saw Red"







Kesällä 2004 No Doubt vetäytyi tauolle ja Stefani siirtyi soolouralle. Hän julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa Love.Angel.Music.Baby. marraskuussa 2004. Levyltä on julkaistu muun muassa singlet What You Waiting For?, Rich Girl (raptähti Even kanssa) ja Hollaback Girl, joista kaikista on tehty myös musiikkivideot. Hänen soolouransa aikaisempia julkaisuja ovat olleet muun muassa duetot Let Me Blow Ya Mind (2001) Even kanssa sekä Can I Have It Like That? (2005) R&B-laulaja Pharrellin kanssa.




Syksyllä 2006 Gwen Stefani julkaisi singlen Wind it Up, joka on ensimmäinen single tulevalta albumilta The Sweet Escape. Wind It Up -musiikkivideo ilmestyi marraskuun loppupuolella 2006. 27. marraskuuta 2006 julkaistiin Harajuku Lovers Live -DVD.




The Sweet Escape -kiertue vieraili Suomessa 12. lokakuuta 2007.
Gwen Stefanilla on myös oma vaatemerkki L.A.M.B.. -Wikipedia-










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti