Dance like nobody's watching, love like you've never been hurt. Sing like nobody's listening, live like it's heaven on earth. -Mark Twain-
keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Astrologia

Astrologia on kieli. Jos ymmärrät tätä kieltä, taivas puhuu sinulle. Se kertoo, mitä varten synnyit ja kuinka voit parhaiten toteuttaa oman luontosi mahdollisuudet. - Dane Rudhyar


Astrologia on lähellä sydäntäni ja erittäin kiehtova ala, jossa tehdään syväluotausta omaan itseen. Tämä vaatii kuitenkin itseltä avoimuutta, halua nähdä itsensä, eikä sitä, mitä HALUAISI nähdä, tai sitä miten on itsensä määritellyt. Sisällämme on paljon, voimavaroja, keinoja selviytyä. Sisällämme on myös paljon sellaista mitä emme välttämättä haluaisi, se on silti siellä.
Olen monta kertaa elämäni aika kriisin keskellä turvautunut astrologiaan ja saanut siitä voimaa ja uskoa. Uskoa siihen, että kaikella on tarkoituksensa, että jokaisen synkän ajan jälkeen väistämättä tulee hyvä aika. Maailmassa mikään ei kestä ikuisesti, ei mukavat eivätkä huonot asiat.
Huonona aikana turvaudun siihen, että se ei kestä ikuisesti, katson ikäänkuin jo sen ajan yli. Ei se tee ajasta helpompaa välttämättä, mutta antaa voimaa.. jos jaksan vielä huomiseen.. jos jaksan vielä ensi kuuhun :0)


Olen löytänyt uskomattomia voimavaroja itsestäni helvetin keskellä kun olen ajatellut, että tämä loppuu joskus, se on varma, minun tehtäväni nyt on vain selviytyä, tehdä parhaani.. niin kuin vanha sanonta, ”se mikä ei tapa, vahvistaa”.. NIIN TOTTA!
Voi ajatella, että jos tämä asia on tuotu minua kokeilemaan, kokeile, anna tulla vaan, pane parastasi, niin minäkin!!! Onko tuo parasta johon pystyt, HAH!!

Kun ihminen katsoo sisällensä ja näkee myös ne asiat, joita ei halua, joita ei haluaisi myöntää kenellekään, edes itselle, mutta myöntää kuitenkin, on vapautuminen itseä rajoittavista paineista huikeaa. Eihän meitä estä kuin me itse. Jos emme uskalla jatkaa tai ylittää, uskallus tulee meistä itsestä. Astrologia on hyvä lähde itsensä etsimiseen ja hyväksymiseen.

On päiviä, jolloin voin sanoa, että noh, näistä asioista minut on rakennettu, olen ainutlaatuinen, minua ei ole toista, olen hyvä minä!!! Ja päiviä, jolloin voisin tuunata itseä paljonkin :0) Ei astrologia minusta epäinhimillistä tee, mutta auta kun haluan vastauksia, itsestäni.Astrologian historia

Nykypäivänä käsitetään astrologian alkaneen saada ensimmäisiä muotojaan Kaksoisvirranmaan varhaiskulttuureissa. Jo noin ekr. 2870 Kuningas Argoksen ollessa hallitsijana papit tutkivat tähtitaivasta ja tekivät havaintojensa pohjalta ennusteita. Opittiin havannoimaan taivaalla säännönmukaisia tapahtumia planeettojen liikkeissä ja sitä myötä kehittyivät eläinradan tähdistöt. Sitä kehittivät edelleen kreikkalaiset, arabialaiset, keskiajan ja renessanssin oppineet. Astrologia oli yleisesti arvostettu tiedonala aina 1600-luvun lopulle asti.

Astrologinen kartta = jakautuu 12 huoneeseen, jonka ensimmäinen huone, l. nouseva merkki määräytyy syntymähetkellä maan ja siellä olevan syntymäpaikan, sekä horisontin välisen suhteen kautta. Itäisessä horisontissa oleva eläinratapiste on syntyvän ihmisen nouseva merkki. Huoneilla on oma symbolimerkityksensä.

Astrologian avulla voidaan tehdä nopeasti luonnekuva ihmisestä jonka syntymäpaikka ja -aika ja kellon aika on tiedossa. Tähtikartta on apukeino jolla persoonan ongelmat ja samalla kohtalo ovat paremmin tunnistettavissa. Kartasta on hyötyä persoonan lahjojen, taipumusten ja ongelmien kuvailemisessa.Astrologisen kartan avulla voimme oppia itsestämme enemmän, miksi toistuvasti olemme elämämme aikana tietynlaisissa tilanteissa, mitä teemaa tiedostamattamme käymme läpi, mitä pitää oppia, kohdata ja selvittää elämässämme.

Tällä hetkellä tutkin astrologiaa, joka näyttää välttämättömältä mytologian oikealle ymmärtämiselle. Näissä salaisissa maailmoissa on outoja ja ihmeellisiä asioita. Mutta älä ole huolissasi vaelteluistani näillä raja-alueilla. Palaan mukanani runsas saalis, joka lisää tietoamme ihmispsyykestä. - C.G. Jung astrologiasta kirjeessään Sigmund Freudille, 8.5.1911

"Typeryyden huippu on se, kun kaikkea sitä, mitä emme osaa selittää, pidetään huijauksena." - Wolfgang Pauli - fyysikko.

"En aio siihen sortua muodikkaaseen typeryyteen, että pidän kaikkea mitä en voi selvittää petoksena" - C.G.Jung - psykologi 1919.


Oma syntymäkarttani:

Astro sivuja on paljon, yksi suosituimmista on: http://www.astro.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti