Dance like nobody's watching, love like you've never been hurt. Sing like nobody's listening, live like it's heaven on earth. -Mark Twain-
maanantai 8. kesäkuuta 2009

le pavillon

TULI HIENO JA KOREA!!!!! melkein kuin oikealla kuvassa oleva, vielä ristikot tukemaan verhoja ja köynnösten kasvupaikaksi ja KEIDAS paratiisissani on valmis.. aaaah... missäs se Sangria-lasini viipyyyyyyyyy!!! :0)
Mikään ei voinut mennä niinkuin piti, aika sissinä revittiin kahteen asti yöllä... kylmässä vesisateessa... joskus kun tarpeeksi haluaa jotain... ollaan kyllä maailman paras tiimi veljen kanssa kun ryhdytään!!! :0))Paikka on väärä, väliaikaisesti valmistujaisjuhlia varten. Kunhan saan takapihan vanhan kivijalan kuntoon, tasoitettua pinnan ja laitettua kankaan ja sorat, siirtyy tämä hieno grillikatos/ paviljonki omalle hovipaikalleen. Ja kivijalalle jää vielä tilaa kunnon grillillekin. Kivijalan reunoille tulee tietysti soraa ja kauniita ruukkuja.

Kuvia näkyy kunhan on valmis.
Viimekesänä tehty portaikko Tsydeemi johtaa grillipaikalle. Täytyy etsiä vain lisää kiviä ja kivikkokasveja. Luumupuu on alkanut versomaan kivijalan reunalla... onkohan hyvä juttu... :0)))
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti