Dance like nobody's watching, love like you've never been hurt. Sing like nobody's listening, live like it's heaven on earth. -Mark Twain-
perjantai 12. kesäkuuta 2009

Pihan satoa

Neljään vuoteen en ole ehtinyt koskeakaan pihaani... vähän räpellystä siellä ja pikkusen täällä...
Nyt on vapaus, opiskelu loppu ja sisäinen viherpeukaloni/ pihasuunnittelijani heräilee hiljalleen.... ihanaa!!!!Tässä on vasemmalla tavallinen kirsikkapensas ja oikealla suklaakirsikkapensas... vielä kun keksin miten nuo loputtomat maasta tunkevat voikukat saan tuhottua lopullisesti......
Tyttäreni ei enää leiki hiekkalaatikollaan, joten siitä tuli kasvimaamme.. vieressä monta mustaviinimarja pensasta, jotka tänä kesänä saivat seurakseen pari luumupuuta, yhden kirsikkapensaan, yhden Suklaakirsikka pensaan sekä kaalimaanvartijan vierelleen... :0) haluaisin vielä kaksi omenapuuta... pientä ja sievää. Täydellistä!!!!

Kasvimaahan istutettiin mansikkaa, hernettä, salaattia, ruohosipulia, persiljaa... hmmmm... näkyykö mitään... eikö vieläkään.... jokos se sato on kypsäääää??? :0)
Sisälle laitettiin ruukkuihin sitruunamelissaa ja basilikaa, näin aluksi!!
Kivijalka on perkuussa, jotta hieno paviljonki saa arvoisensa paikan. Kivijalan reunaan istutin ruusua, joka kasvaa nätisti, ei paljonkaan leviä.. ihanat tummanpunaiset kukat. Kivijalan reunoille tulee soraa ja muutama kaunis ruukku, jossa kukkia.. sekä isoja kiviä, ei muuta... vähän on kaunista!Suklaakirsikka on kestävä ja matalakasvuinen pensaskirsikkalaji.
Suklaanruskeat ja miedosti mantelilta maistuvat makeat hedelmät ovat tämän pensasmaisen kirsikan erikoisuus.
Hedelmät kypsyvät aikaisin elokuussa ensimmäisenä puutarhasi kirsikoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti